Sova....

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon blir en jobbig dag på många sätt. Det är sista dagen innan vi åker, och jga har inte gjort hälften av vad jag skulle idag, så det är nästan dubbelt att hinna med imorgon. Som tur är så åker vi inte förrän 11.50 på fredag, så det sista hinns med på morgonen. =)

Sen kommer en vän för att hämta min katt imorgon förmiddag. Det känns så jäkla hemskt att han ska flytta, men jag gör det för hans skull. Jag märker på honom att han inte trivs hos oss så bra, nu när vi har både hund och barn, vilket vi inte hade när han kom till oss. Då är det bättre att han får bo någon annan stans. Där han får mer tid, och lugn och ro. Sen är det väldigt jobbigt för honom varje gång vi åker bort också. Och det är ju två-tre veckor, typ tre-fyra gånger per år iallafall. Ganska mycket alltså. SNYFT!! Jag älskar min Sigge!! =,(

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gratisbio!

Har nu hittat en ny (gammal) sida som verkar kanon! Jag blev tipsad av Beckah och registrerade mig i går på ett ställe som heter Gratisbio. Jag har hört om den förut, men inte reggat mig förrens nu. Jag vet att det fungerar! Flera vänner har fått värdecheckar därifrån. =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Choklad.....

......fondue! Mycket gott och trevligt! Kan nog bero på trevligt sällskap med. =) Vi hade en skål med blandad frukt, mango, ananas, melon, druvor, och en skål med cocktail-bär, en skål med cocos, och en skål med mini-marsmallows.  MUMS! =) En väldigt bra avslutning på dagen.


I övrigt så har det varit väldigt varmt och gott idag. Vi har varit på lekparken två gånger. Jag träffade en kompis för en sista fika med, hon och hennes familj ska flytta till Stockholm på torsdag. =( Men de var trevligt att fika iallafall. =)
Sen så har jag börjat fundera på packningen.... Vi åker ju till Stockholm på fredag förmiddag, och sen vidare upp till Norrland för två veckor hos mina föräldrar. Massa bröllop och kalas kommer det bli. =) Vet bara inte vad jag ska packa ner än. En del saker är bestämda, och en del inte. Sist så återstår det bara att se (som vanligt med mig.... =S ) om allt jag vill få med går ner i väskan.... =) men man kan alltid hoppa lite på den. ;-)
Hundvakt har vi varit också. Kompisen var till Göteborg över dagen, så som vanligt fick vi ta vovvarna. =) Alltid lika kul. Men dom tyckte nog inte det var så skoj med värmen idag. Efter promendaen på dan, så låg dom avslagna på rad här. Korsdrag i hela lägenhetet och takfläkten på för fullt. =)
Ha det gott alla, så skriver jag mer imorgon! Nu ska jag sova så jag kan packa imorrn. =) Kramar

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kalas-dag!

Idag har svärfar och hans fru åkt hem. Det känns lite tomt nu, men det är skönt att få tillbaka dubbelsängen igen! =)

Sen så har Olivia varit på kalas hos Minna som fyllde två år. TACK FANNY OCH MINNA FÖR ETT JÄTTETREVLIGT KALAS! Och Fanny hade bakat massa god tårta! =) En maräng-tårta med banan och daim, en "vanlig" gräddtårta, en midsommartårta med knäckig chokladbotten och jordgubbsmousse uppepå, en vit choklad-tårta med blåbär, och en budapest-tårta. MUMS! =)Bada fick alla barnen göra i en lite pool på gräsmattan med. Alla hade jätteskoj!


Nu sitter Mika och jag och har sett på film, och tar det lungt i tystnaden. Imorgon ska vi träffa T och hasn tjejer, det ska bli trevligt som alltid! Han är hundvakt åt en liten Pekines nu ie en månad, så det ska bli kul att se vad den tycker om Caesar! =)


God natt och sov gott alla, imorgon blir det ännu soligare än idag! =D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bild-bloggning!

Här har ni dom! Alla bilder som jag har lovat att lägga upp, och några till! =)

Här är Olivias nya rum:
Här är en del av de kläder som Olivia fick av farfar. Sista klänningen har hon på sig på en av bilderna, så den tog jag inget kort på. Resten är för stort än, så det får ni se en annan gång! =)
Och här är mina nya byxor som jag köpte på torget idag. Hela 79 kr betalade jag för dom! =)
Vi grillade i går kväll också. Det var väldigt gott! =)
Mums! =) Olivia tyckte det var väldigt gott! Här är Mika med pappa, och Olivia med farfar Alpo och Farmor Riitta. =) Olivia har på sig en av sina nya klänningar också. =)
Här är några bilder när Olivia leker med sin nya Fischer Price Little People farm, och med sin trehjuling. Hon har klätt på sig nästan själv. =)
Och här är en bild på hur det ser ut om man kar köpt och skrapat 100 st tia-lotter. =) Mika fick ett ryck som han får ibland. =) Tyvärr så är det den lilla högen det är vinst på.
Jag avslutar med en fin bild från helgen på Mika och Olivia! <3<3<3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sommar och sol!

Dagen har gått förvånansvärt smidigt, trots nästan ingen sömn inatt. Solen skiner för fullt och det är jättevarmt och skönt. =) Nu ska vi snart grilla ute på gården. MYSIGT! Jag är väldigt glad med, för jag har äntligen köpt mina nya favorit-tuschpennor som jag velat ha länge. =) 

Svärfar hade med sig en hel hög med kläder med till Olivia. Jag lovar att lägga upp bilder senare! =)
Nu ska vi strax äta, ha det gott i solen allihopa! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Trött! Vid ett igårnatt så kom dom fram...

Trött! Vid ett igårnatt så kom dom fram. Jättekul! Vid tre hade vi fikat och pratat och packat upp en del av alla saker. Vi sover i Olivias säng, och hon på sin gamla spjälsängsmadrass på golvet. Fungerar jättebra. Förutom att hon vaknade till när vi la oss, och eftersom det var nytt och ovant att ligga på golvet med mamma och pappa där, så hade hon jättesvårt att somna om. Kvart över fem sa jag åt henne att lägga sig ner för sista gången innan hon somnade. Vi är Skittrötta, och hon sover fortfarande. Inget möte med jobbcoachen idag inte... :( men jag hoppas hon har en tid igen snart. Nu Vaknade olivia, så jag ska ge henne lite frukost. Vi ska testa att sluta med morgonvällingen och bara ge "vanlig" frukost. Vi får se hur det går. :) skriver mer sen! Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Alldeles snart! =)

Nu är dom här när som helst! =D Min svärfar alltså. Han och hans sambo kommer över från Finland för att vara hos oss på midsommar. Superkul! Dom var senast här förra sommaren, så det är länge sedan vi sågs. Det ska bli så skoj!

Nåt annat som är spännande är att jag ska in till "stor-stan" imorgon, och träffa min nya jobbcoach för första gången. Det ska bli intressant att se vad det är för människa och vad hon har att säga. Vi har haft lite telefonkontakt innan och så långt verkar allt bra iallafall. Hoppas det är lika bra när vi ses. Det är inte alls skoj att försöka jobba med någon, om man inte "klickar" och kommer överens.


Om ni undrar varför jag inte har lagt upp några bilder som jag lovade på Olivias nya rum, så är det för att jag knappt har haft tid att få det klart. Av nån anledning så har det bara varit massvis att göra, fast jag igentligen inte haft särskilt mycket på schemat alls.. =S Men men. Igår så spenderade jag typ halva eftermiddagen och hela kvällen, med att ränna runt och städa, plocka, fixa och dona, inför att svärfar skulle komma. Däribland så innefattades även att fixa en massa sån som har behövts göras ett tag, men inte blivit gjort. T.ex. gå med panten, slänga ut diverse saker i förrådet, samt att fixa klart Olivias rum. Jag SKA ta kort på det hela, men nu sover hon såklart, så det får bli senare.


Vad jobbigt det är att bara vänta. Mina och H är ute med hundarna, och för ca 30 minuter sedan så hade dom typ tre mil kvar att köra. Det betyder att dom är här när som helst!!! =)


Nu kom Mika in iallafall. Jag skriver mer imorgon och berättar om hur det gick på mötet.


God natt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Coolstuff.se! =)

Jag vill tipsa om en kanonbra sida, som har allt mellan himmel och jord.

T.ex. denna sida: http://www.coolstuff.se/tag/Lek-och-lar
SUPER! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sommar igen!

Idag är jag glad!

  • Solen skiner
  • Caesar sköter sig bra utan att dra i kopplet
  • Olivia är på bra humör
  • Jag fick mitt paket idag, med Caesars nya koppel och halsband
  • Min bästa tjej kommer till stan snart
  • Nya vagnen fungerar väldigt bra
Det är en väldigt bra dag idag!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

En bra dag! =)

Började med att lämna Olivia på dagis i morse. Tog det lugnt hemma med frukost och så. Sen hämtade svärmor Mika och H så åkte dom ut till henne för att hjälpa till på gården. Jag storstädade hemma, hämtade Olivia och åkte sen ut till dom andra. Vi grillade och hade jättetrevligt! Nu sover Olivia, och Mika är ute med hundarna. Sen blir det film när han kommer hem. En mycket bra dag! =)

Jag glömde berätta igår också, att min nya barnvagn kom! Halv elva på förmiddagen igår så knackade brevbäraren på dörren, och sen bar han upp kartongen hela vägen till dörren! =) Jag höll mig ända till kvällen, men sen när Olivia sov och allt var lugnt så började jag plocka ihop den. Det gick jättelätt! Den var just så som jag hade hoppats på. =) Olivia sov i den idag på dagis (hon sover alltid i sin egna vagn där) och det gick jättebra! Imorgon ska jag ta en sväng till stan med den med. Hon är nyvaken och sur på bilderna... =/

Permalink Olivia Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sova snart...

Kände bara att jag ville skriva lite... Jag ska snart gå och sova.... Idag har jag inte gjort så mycket, mer än att vi varit över till grannen och ätit middag. Mika är kvar men kommer nog hem snart. Nästa vecka så kommer inte gumman vara här heller. Tråkigt, men så är det. Fast hon kommer ju på fredag igen. =)

Jag har kommit lite längre med möbleringen också. Väggarna är klara på vårat sovrum, men jag är inte helt nöjd med den ena. Den är alldeles för tom. Men det ordnar sej senare säkert. På Olivias rum är det möblerat klart. Allt utom att hon behöver få en bokhylla. Jag hoppas vi kan fixa det om en vecka när svärfar kommer hit från Finland. =) Väggarna är så svåra att få till om man inte har möblerna helt klara vart de ska stå.. =/ Men jag har iallafall flyttat över alla kläder i byråerna nu. Så vi slipper hämta våra kläder på hennes rum nu. =)

Och en jätteglad nyhet som jag fick igår: Olivia har fått en ny tremänning! Det är min kusin från Falun och hans tjej som har fått en dotter som ska heta Mimmi. Supersöt är hon!

Nu måste jag sova, för i morgon ska vi gå på avslutningen på unga mammor. Vi ska vara på Atollen, ett ställe i stan som har typ "barnens zoo" med lite olika djur som man får klappa och så. Olivia älskar sånt! =)


GOD NATT ALLA, SOV GOTT!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vi har flyttat! =)

Nu undrade du nog vad som har hänt?! Men ingen fara, vi har bara bytt rum med Olivia! =) Det blev jättebra! Allt det stora är flyttat, typ säng, byrå och sånt. Nu är det bara kvar att möblera på Olivias nya, stoooora rum, och flytta allt på väggarna. Det kommer bilder imorgon. =) Nu ska jag sova. Jag avslutar med en rolig video!

Kram och Godnatt!

- Funny bloopers are a click away

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Irriterad...

Jag var jätteglad igår, då det kom ett roligt paket på posten. Jag fick hem min nya mobil som jag har köpt på Tradera. Supersnabbt kom den hem, och allt var bra. Men nu när jag har använt den i knappt ett dygn, så har jag börjat störa mig på att slide-luckan (,det är en SE c905,) glappar. Mobilen låser knappsatsen om man snuddar vid luckan när den är öppen, och pratar man i luren när man kommer åt den så läggs det på. =( Mycket irriterande!!

Jag ringde idag och pratade med han som har sålt mobilen. Han hävdar att den fungerade felfritt när han skickade de, och att det är posten som har orsakat felet i sin hantering. När han postade den så använde han en av "postens gröna påsar", en sån där förfrankerad. I den la han mobilen och laddaren, helt lösa. Han har skrivit i objektsbeskrivningen att
"Jag ansvarar EJ för postens slarv, vill ni ha säkert levererat välj paket med försäkring, annars skickas paketet så billigt som möjligt, DOCK väl in packat i antistat påse samt bubbelplastpåse m.m som kan tänkas behövas."
Jag ansåg inte mig ha råd att betala för rek, men det böhövdes ju inte då paketet kom fram. Däremot så var det endast förpackat i en grön påse, UTAN innerförpackning, ingenting. Endast mobilen och laddaren, lösa i påsen!
PÅ traderas hemsida står följande:
Detta innebär alltså att det är HANS ansvar att det är packat ordentligt. Jag kontaktade posten, och beskrev läget. Hon jag talade med ansåg att en lös mobil + laddare i enbart en grön påse, INTE är fullgod förpackning, utan BRISTFÄLLIG.
Han å andra sidan skyller ifrån sig på posten. Han anser att han kan köpa tillbaka mobilen, men bara för 80 % av köpesumman. JAG ska alltså förlora flera hundra,bara för att HAN inte kunde paketera det bra?? När han dessutom har skrivit den extra tydligt på auktionen att han ska göra det?
Riktigt irriterad är jag. Får se vad som händer nu. Jag ska ringa till tradera och höra med dom exakt vad som gäller, och sen väntar jag på svar från posten, då jag har reklamerat det hela.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torktumla INTE skor....

Så här ser ett par skor ut, efter att de har fastnat i torktumlaren..... =(

Men rena var dom iallafall! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Konstiga prickar...

Olivia har nu varit feberfri sedan söndagskväll. Men det är inte helt bra ändå. Hon har fått tillbaka sin hosta igår, som hon har sluppit nu i några veckor. För er som inte vet så har hon haft hosta i perioder sedan Novémber ifjol. Vi har varit på både BVC och vårdcentralen och dom har lyssnat och tittat men inte hittat nåt. Hon har fått Nezeril, Mollipect, Pulmicort-inhalator och Bricanyl i olika omgångar, men inget verkar hjälpa, eller så hinner det gå över av sig självt. Mycket mysko tycker vi. =S

Däremot så har hon nu fått konstiga prickar på ryggen. Nästan bara på ryggen, men även några på magen. Nån som vet vad det kan vara???  Det syns lite dåligt på bilden men... Som tur är så verkar hon inte berörd av dem iallafall. De svider inte, och verkar inte klia.... De är små, röda och knappt upphöjda. Tar gärna emot tips på vad det kan vara! =)

Permalink Olivia Kommentarer (4) Trackbacks ()

Regn och pyssel...

Idag så har det varit bara massa tråk-väder. Regn och mulet, usha! =(

Men nått bra är det iallafall, då jag har haft tid till att sitta några timmar och sy lite. =) Jag har lagat ett par byxor åt mig, ett par byxor och en tröja åt Mika, ett par byxor åt en kompis, och sytt en ny kjol till Olivia. Kolla på bilden så får ni se. =) Den är sydd av ett byxben från en av mina gamla mjukisbyxor. =) Det kommer bilder på Olivia I kjolen senare. ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mer tävlingar! =)

”Jag tävlar hos Familjen Korb om ett Prinsessa eller Prinspall från Bonde of Sweden, tävla HÄR du också!”

Permalink Tävlingar Kommentarer (0) Trackbacks ()

En tävling till! =)

”Jag tävlar hos Familjen Korb om en fina smycken från SOLX.se, tävla HÄR du också!”

Permalink Tävlingar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tävling!! =)

”Jag tävlar hos Familjen Korb om en Sverigeklänning, tävla HÄR du också!”

Permalink Tävlingar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Möblera om på papper

Idag så har jag ju varit på Unga Mammor på familjecentralen. Vi kollade på de filmer som Ulla, bvc-psykologen hade filmat på oss. Hon har haft oss som ett litet projekt senaste veckorna. Då har hon filmat oss, en och en med våra barn. I en vanlig situation, t.ex. lek eller blöjbyte, i 3-4 minuter. Sen har hon tittat på dem med oss ensamma, och berättat vad vi har gjort. Hon hade en lista över olika punkter som krävs för barnets utveckling. Alla gjorde omedvetet allt på listan när vi var med våra barn. =) Metoden hon jobbar efter kallas för Marte Meo. Verkar intressant!


Nu ska snart Olivia sova. Hon var så rolig förut, när jag kom hem från Unga Mammor på familjecentralen. I trapphuset så fick jag INTE ta hennes filt, och INTE ta upp henne ur vagnen. Hon sover ju i vagnen på dagis, men aldrig hemma mer än på promenad, men det var vad hon ville göra idag. Så Mika bar upp vagnen, och jag körde in henne på hennes rum. Hon ville INTE ta av sig varken skor eller jacka heller, så jag släckte ner, och gungade vagnen i typ tre minuter, sen sov hon gott i en timme. Med skor och jacka på. =)

Olivia har faktiskt ätit lite, och varit pigg hela dagen. Superskönt!


Nu ikväll så har jag sprungit runt med måttband och suttit och ritat och räknat. Vi ska flytta! Det vill säga byta rum med Olivia. =)
Hon har ett jättelitet rum, med MASSA leksaker, och en del av dom är i vardagsrummet för dom ryms inte hos henne. Vi å andra sidan, har ett stort rum, men sover bara där. Så vi ska byta.
;Tyvärr så är det nästan lite väl litet för en dubbelsäng, en byrå, ett tv-bord och en hundsäng. Men utan sängborden så får vi plats. =)
Kolla på bilden så ser ni hur jag har funderat. Tre olika föslag, i olika färger. Jag tror det blir det gröna sättet. Det blir mest plats just innanför dörre till att byta om på och så, och minst små-områden där det bara är svårt att städa. =)


Nu ska jag gå och natta Olivia. Imorgon är det dagis, och sen så ska jag iväg till Skövde på min första träff med min jobbcoach på Adecco. Hoppas det går bra och att det är en bra människa som ska coacha mig! =)


Kram på er!

Permalink Olivia Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen!

Efter fyra dagar så är Olivia äntligen feberfri! Hon åt en hel flaska välling imorse. =) Nu ska vi strax till Unga mammor på familjecentralen. Skriver mer sen!

Permalink Olivia Kommentarer (0) Trackbacks ()

Konstig feber och poliser

Idag så har Olivia haft feber igen / fortfarande. Den går upp och ner. I natt vid 23.45 hade hon 37.6, och senare vid 4 eller nåt så var hon brännhet igen. När hon klev upp strax före tolv på dagen, så kändes hon svalare. Då hade hon "bara" 40.4°C. Hmm, INTE BRA! Under dagen var det också varmt, men ikväll så hade hon nu 37.4 när hon lade sig vid halv nio. Hoppas bara den inte går upp inatt igen. Det är ju fjärde dygnet nu.... I såna fall så blir det till att åka in till VC eller BVC imorgon.


Sen hade vi lite (läs: inte) kul igår kväll. Då Olivia inte kunde somna, och hundarna behövde ut, så tog vi en sväng för att gå till stan och kolla vad som hände där. Det var artister och jippon på stan för 6/6 och 100-års jubileumet och så.

Det var jag, Olivia, Mika, gumman och H som gick ner. Väl där så träffade vi lite folk och stod och pratade på Statoil. Då kommer två poliser och säger till Mika att hälla ut den lilla halva flaska med vin som han har i fickan. Inga problem säger han och häller ut den.

Sen ska H och Mika gå och kissa, och hittar en gömd buske, bakom ett hus så dom inte syns. När dom går dit så kommer några poliser och ger H en bot på 800 kr för det. Samtidigt så sitter gumman och jag med Olivia, som äntligen har somnat, på parkeringen på en stenkant och väntar. Då är det en typ som ställer sig, MITT på parkeringen, vänd MOT oss, och börjar kissa! Vi säger till poliserna om det, men dom bryr sig knappt. Väntar en bra stund, tills han nästan gått därifrån, och ger honom sedan en varning och låter honom gå. Tydligen så är det bättre att ställa sig på öppen plats framför folk, än gömd bakom ett hus och en buske....

Dessutom, så får gumman en panikångestattack då, och det blir tjafs med polisen, då dom säger åt oss att gå hem, och vi vill vänta tills hon kan andas ordentligt igen, innan vi börjar gå. Vi går ändå tillslut, men blir förföljda av både gående och bussen, hela vägen hem. Dom påstår att det är för "att vi ska komma säkert hem". Bullshit säger jag.

Sen efter att alla kommit hem, så får gumms en till attack på balkongen, och det är tydligen någon som ringde och säger att det är livat här. Därför så kommer dom tillbaka, just när Mika och H ska gå till parkeringen och träffa en kille för att prata lite. Det slutar med att, trots att alla är lugna och sansade, H får åka med på provtagning, för dom "tror att han hat tagit något annat". Men såklart så får dom släppa honom på en gång sen, då han ju inte tagit nått. Inte ens det han får, och ska ta.

Så man kan minst sagt säga att det var en händelserik kväll/natt igår.


Idag så har det däremot varit en trevligare dag, trots Olivias feber. På museet så hade dom tårtkalas för alla barn födda 2009. Mycket trevligt att träffa lite kompisar. =) Sedan hem och tog en lång promenad med hundarna, i några villaområden där vi aldrig brukar gå. Kul med lite omväxling ibland. =)


Nu så ska vi se på en film, Ironman 2. Hoppas den är lika bra som jag tror!

Ha en trevlig kväll alla!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sommar!

Nu är det verkligen sommar! Solen skiner, man kan gå i shorts och linne till stan, fast det blåser. Utan att frysa!! Och ni som känner mig vet att jag fryser väldigt lätt. SUPERSKÖNT! Ikväll blir det till att grilla och ta ett glas med Sangria. GÖTT! =)Hela staden festar ju nu med, då det är 100-årsjubileum och nationaldag och allt på samma gång. =) Hoppas alla får en jättetrevlig dag / kväll! Senare kommer min favorit-tjej hit också. Ska bli så kul, även om vi faktiskt sågs senast i torsdags. ;) Jag jobbar vidare med att försöka få till min blogg på ett bra sätt, med design, knappar, vilka listor man ska regga bloggen på. m.m m.m m.m. Vilken djungel det är! Pust...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Feber och HTML

Lilla stumpan hade nästan ingen feber idag under dagen, men var inte riktigt pigg. Låg mest och myste, och sov två gången under dagen. Ätit har hon inte gjort heller, mer än lite glass. Nu när hon somnade vid halv elva ikväll så hade hon 40.3°C igen. Suck. Undrar om det beror på dom fyra (!) tänderna som just tittat fram samtidigt, eller om det är något annat. Hoppas hon blir bättre tills imorgon.



Jag å andra sidan jobbar vidare med att leta mig igenom HTML-djungeln. =) Jag har lyckats få till en egen-designad "Följ min blogg på bloglovin!"-knapp, och en "gilla"-knapp från facebook. Jag är väldigt nöjd med det! =) Mindre nöjd är jag med att jag inte hitta VART i html-koden som jag skall stoppa in koden för att få en besöksräknare på sidan. =/ Men men, det kanske går bättre imorgon, när man inte är så trött....


Vi var en sväng på stan ikväll med. vi hade planerat att gå ut och äta på Thaipalatset. På grund av att stan fyller 100 år i år så är det väldigt mycket som händer just nu, med uppträdanden och dylikt, speciellt nu när det är nationaldagen samtidigt. Därför så hade Thaipalatset satt upp lappar över hela stan att dom hade, bara idag, en jubileumsbuffé, med tio olika rätter att välja på, efterätt som ingick, m.m. Från klockan 12.00 - 23.00. När vi kommer dit, vid 21.50, så är buffébordet tomt och avtorkat. =oS Jag frågar hon som jobbar där om jag hade läst fel? Men nej, dom hade slutat med buffén tidigare, för det var inte så många som hade velat äta av den. Morr. Dom erbjöd oss á la carte. Vi gick därifrån, det var ju buffén vi var sugna på. Varför skriver man en viss tid på skyltar över hela stan, och sen inte erbjuder det?? Vi tog en sallad på Leon´s  pizzeria istället. Jag kan varmt rekommendera deras skaldjurssallad!! Mycket god. =) Så kvällen blev lyckad ändå.


Nu är Mika ute med Caesar för sista gången ikväll, och jag ska gå och sova. Man vet ju inte när Olivia kommer att vakna inatt.

God natt!

Permalink Olivia Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu testar jag att blogga med mobilen! :)

Nu testar jag att blogga med mobilen! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bloglovin!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1801185/mitt-liv-som-mamma-harjula-gad?claim=scs2u24tjw5">Följ min blogg med bloglovin</a>

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jaha, och hur gör man det här då?

Så har man skaffat en blogg då. En massa strul innan jag hittade den sidan som verkade bäst. Sen en massa inställningar, svara på en massa frågor, leta runt, komma på hur allt fungerar.... kanske det kan bli nåt av det här ändå! Är inte helt nöjd än, men...

Dessutom så är det inte så lätt att skriva med en Olivia i famnen. Hon har varit uppe med 40.4 graders feber inatt, och är således ganska så trött och gnällig. Vill inte mycket idag min lilla fröken. Nu har hon "bara" 39 grader, men hon har fortfarande inte ätit mer än en halv rostad macka sedan i går eftermiddag. Dricker gör hon däremot, och massor. Det känns skönt iallafall. 

Snart så ska vi gå in till stan, så Caesar får en promenad, och köpa lite glass till Olivia. Kanske hon kan få i sig lite iallafall. 

Nu ska jag leta vidare och se om jag kan lära mig något nytt idag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Välkommen till min nya blogg!

Här kommer jag skriva om allt det som jag känner för som är mitt liv just nu.

Mig, min familj, mitt liv. Och lite till. =)

Feedback är alltid välkommet, så länge det är konstruktiv kritik!

Välkommna till min värld!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()