Konstig feber och poliser

Idag så har Olivia haft feber igen / fortfarande. Den går upp och ner. I natt vid 23.45 hade hon 37.6, och senare vid 4 eller nåt så var hon brännhet igen. När hon klev upp strax före tolv på dagen, så kändes hon svalare. Då hade hon "bara" 40.4°C. Hmm, INTE BRA! Under dagen var det också varmt, men ikväll så hade hon nu 37.4 när hon lade sig vid halv nio. Hoppas bara den inte går upp inatt igen. Det är ju fjärde dygnet nu.... I såna fall så blir det till att åka in till VC eller BVC imorgon.


Sen hade vi lite (läs: inte) kul igår kväll. Då Olivia inte kunde somna, och hundarna behövde ut, så tog vi en sväng för att gå till stan och kolla vad som hände där. Det var artister och jippon på stan för 6/6 och 100-års jubileumet och så.

Det var jag, Olivia, Mika, gumman och H som gick ner. Väl där så träffade vi lite folk och stod och pratade på Statoil. Då kommer två poliser och säger till Mika att hälla ut den lilla halva flaska med vin som han har i fickan. Inga problem säger han och häller ut den.

Sen ska H och Mika gå och kissa, och hittar en gömd buske, bakom ett hus så dom inte syns. När dom går dit så kommer några poliser och ger H en bot på 800 kr för det. Samtidigt så sitter gumman och jag med Olivia, som äntligen har somnat, på parkeringen på en stenkant och väntar. Då är det en typ som ställer sig, MITT på parkeringen, vänd MOT oss, och börjar kissa! Vi säger till poliserna om det, men dom bryr sig knappt. Väntar en bra stund, tills han nästan gått därifrån, och ger honom sedan en varning och låter honom gå. Tydligen så är det bättre att ställa sig på öppen plats framför folk, än gömd bakom ett hus och en buske....

Dessutom, så får gumman en panikångestattack då, och det blir tjafs med polisen, då dom säger åt oss att gå hem, och vi vill vänta tills hon kan andas ordentligt igen, innan vi börjar gå. Vi går ändå tillslut, men blir förföljda av både gående och bussen, hela vägen hem. Dom påstår att det är för "att vi ska komma säkert hem". Bullshit säger jag.

Sen efter att alla kommit hem, så får gumms en till attack på balkongen, och det är tydligen någon som ringde och säger att det är livat här. Därför så kommer dom tillbaka, just när Mika och H ska gå till parkeringen och träffa en kille för att prata lite. Det slutar med att, trots att alla är lugna och sansade, H får åka med på provtagning, för dom "tror att han hat tagit något annat". Men såklart så får dom släppa honom på en gång sen, då han ju inte tagit nått. Inte ens det han får, och ska ta.

Så man kan minst sagt säga att det var en händelserik kväll/natt igår.


Idag så har det däremot varit en trevligare dag, trots Olivias feber. På museet så hade dom tårtkalas för alla barn födda 2009. Mycket trevligt att träffa lite kompisar. =) Sedan hem och tog en lång promenad med hundarna, i några villaområden där vi aldrig brukar gå. Kul med lite omväxling ibland. =)


Nu så ska vi se på en film, Ironman 2. Hoppas den är lika bra som jag tror!

Ha en trevlig kväll alla!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()





Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback