Igår och idag.

Igår så började jag och Mika med att gå en långtur med Vilma (mammas hund) till stan och tillbaka för att lämna in vår vanliga lotto-kupong.


Sen var vi vid Smitingens havsbad hela förmiddagen. Väldigt trevligt att träffa lite släkt med, kusiner och mostrar och så. Dock mycket kallt i vattnet. 13 grader vid 11 och "hela" 17 grader när vi åkte hem. Burr hutter, inte skönt alls! Men Olivia badade lite med fötterna och lekte i vattenbrynet iallafall. =) Jag och Mika tog en promenad på klipporna med, och såg en lite liten huggorm.


Sedan så åkte vi hem, och åt, och Olivia somnade redan i bilen, och sov sen en bra stund hemma. Sen så kom en gammal väninna förbi med sin sambo och deras två barn. Jättekul var det, då vi inte har träffats på nästan fem år. =) Vi hade det mycket trevligt med fika på verandan, och flickorna lekte vid poolen och hade jättekul!


Idag så åkte mamma, mormor och Olivia till Smitingen igen, och jag och Mika stannade hemma. Vi spenderade dagen med att gå på stan (himlans vilken träningsvärk jag börjar få!!) och kikade i massa affärer (de få som finns). Det var väldigt trevligt att gå på stan UTAN både hund och barn. =) Jag hittade en del som jag ska ta med mamma till stan imorgon för att visa. Bland annat så hade dom rea på Åhléns. Kanske jag handlar nåt imorgon. Jag lovar att berätta isånafall! =)


Nu så har vi nyss ätit köttfärslimpa, och ska bara vara hemma ikväll. Kanske jag tar mig ork att baka en blåbärspaj. =)
Hej så länge!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()





Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback